Nominatie filmprijs voor filmcriticus Joyce Roodnat

joyce-roodnat                                  Joyce Roodnat – copyright: @joyceroodnat.nl

Amsterdam (9 augustus) – Redacteur, columniste, kunst- en filmcriticus Joyce Roodnat is genomineerd voor de Louis Hartlooperprijs voor de beste filmpublicatie 2017 waarvan de winnaar donderdag 21 september tijdens het het Nederlands Filmfestival in Utrecht bekend wordt gemaakt.  In 2005 won Joyce Roodnat deze prijs voor de eerste keer. Onder de genomineerden bevinden zich filmmaker Dick Maas en Plot, het magazine over scenarioschrijven.
Joyce Roodnat is vanaf de oprichting lid van de Kring van Nederlandse Filmjournalisten. Haar nominatie betreft een publicatie over ‘Hee, zie je dat!? De films van Ed van der Elsken’. De Louis Hartlooper Prijs wordt voor de twaalfde keer uitgereikt.
De prijs bestaat onder andere uit een zwarte spiegel.

 

Over Eric Bos

Eric Bos Eric Bos (Den Haag - 1942) is beeldend kunstenaar,schrijver, docent en journalist. Schrijft essays, romans en non-fictie. Woont in Groningen.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /srv/users/serverpilot/apps/visualia/public/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *