Anamorfose van Matthew May in Museum De Buitenplaats

Matthew May

Matthew May bezig met zijn anamorfose op de vloer van
Museum De Buitenplaats in Eelde.

Eelde (18 juni) – De Brits-Nederlandse schilder Matthew May is vandaag en morgen in Museum De Buitenplaats, om op de vloer van de museumzaal een anamorfose te schilderen. Dat gebeurt ter gelegenheid van de tentoonstelling ‘Schone Schijn’, over illusionisme in de beeldende kunst.
Matthew May is straattekenaar en maakt anamorfoses in musea, zoals het Noord-Brabants Museum in Den Bosch. (zie ook Visualia 1025: ‘Kunst is gewoon illusie’)

Schone Schijn wordt vrijdagavond 20 juni om 20 uur geopend met een interview met exposant Matthijs Röling. Deze zomertentoonstelling duurt tot en met 21 september en bevat werk van onder andere Har Sanders, Gerhard Lentink, Wout Muller en Bart Schoonenberg.

Over Eric Bos

Eric Bos Eric Bos (Den Haag - 1942) is beeldend kunstenaar,schrijver, docent en journalist. Schrijft essays, romans en non-fictie. Woont in Groningen.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /srv/users/serverpilot/apps/visualia/public/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *