Laura van der Heijden Young Musician 2012

Laura van der Heijden werd in 1997 in Engeland geboren als jongste dochter van een Nederlandse vader en een Zwitserse moeder. Op heel jonge leeftijd werd al duidelijk dat voor haar een muzikale carrière in het verschiet lag. Sinds haar negende jaar won ze verschillende prijzen.

Laura komt uit een artistieke familie. Haar vader is de psycholoog en musicus Ido van der Heijden. Hij deed zijn studie in Groningen aan het conservatorium en aan de Rijks Universiteit. Een broer van Ido, Maarten van der Heijden, woont in Amsterdam en is musicus en beeldend kunstenaar. De moeder van Ido en Maarten was psychoanalytica. Zij leerde het vak onder andere van Anna Freud, de dochter van Sigmund Freud.

Over Eric Bos

Eric Bos Eric Bos (Den Haag - 1942) is beeldend kunstenaar,schrijver, docent en journalist. Schrijft essays, romans en non-fictie. Woont in Groningen.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /srv/users/serverpilot/apps/visualia/public/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *