Nominatie Beste Groninger Boek Norma van der Horst en Eric Bos

Groningen (13 februari) – Het boek Pronkjuwelen van baksteen; Amsterdamse School in Groningen van uitgeverij boekwerk&partners is genomineerd als Beste Groninger Boek 2018 in de categorie non-fictie. Het boek is vormgegeven en van prachtige foto’s voorzien door Norma van der Horst met een tekst van Eric Bos.
De volledige shortlist is te vinden op slaggroningen.nl.

De prijswinnaars in de categorieën fictie en non-fictie worden bekend gemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst in het eerste weekend van de Boekenweek op zondagmiddag 11 maart, van 15:00 – 17:00 uur 
Alle genomineerden worden kort geïnterviewd, waarna de winnaars bekend worden gemaakt door juryvoorzitter Wilma Mansveld. De gedeputeerde van Cultuur van de provincie Groningen, Fleur Gräper, zal de prijs overhandigen aan de winnaars. De middag wordt afgesloten met een borrel.

Over Eric Bos

Eric Bos Eric Bos (Den Haag - 1942) is beeldend kunstenaar,schrijver, docent en journalist. Schrijft essays, romans en non-fictie. Woont in Groningen.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /srv/users/serverpilot/apps/visualia/public/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *