Tinkebell opent expositie ‘Rijke Buit’ met dubbeltalenten

tinkebellTinkebell tijdens een andere opening.

Groningen (4 april) – Op woensdag 5 april opent in het Groninger Forum, locatie Oude Boteringestraat 18, ‘De Rijke Buit’: een expositie + veiling met werken van levende en overleden dubbeltalenten, schrijvers en dichters die hun beeldende kant laten zien. Er is werk te zien van onder anderen Hugo Claus, Karel Appel, Heleen van Royen, Aafke Steenhuis en Lucebert.
Schrijver/schilder Eric Bos is een van de deelnemers.

De expositie wordt om 17.00 uur geopend door kunstenares Tinkebell en duurt tot 18 mei. Aan het eind van de expositie worden alle werken geveild tijdens een feestelijke avond met BNer jan Mulder op 18 mei. Daarbij wordt een deel van de opbrengst geschonken aan een goed doel, de IMC Weekendschool Groningen. De weekendschool biedt aanvullend onderwijs aan nieuwsgierige jongeren van tien tot veertien jaar uit sociaal-economische achterstandswijken.
De Rijke Buit is een expositie + veiling met expressionistisch, abstract, figuratief, grafisch, kleurrijk, impressionistisch, hartstochtelijk werk van levende en overleden dichters en schrijvers die hun beeldende kant laten zien.

www.groningerforum.nl@groningerforumfacebook.com/groningerforum

Over Eric Bos

Eric Bos Eric Bos (Den Haag - 1942) is beeldend kunstenaar,schrijver, docent en journalist. Schrijft essays, romans en non-fictie. Woont in Groningen.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /srv/users/serverpilot/apps/visualia/public/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *