Eric Bos geeft tekenles aan Academie De Werker

Beilen/Groningen (6 september) – Op zaterdag 17 september begin Eric Bos met zijn tekenlessen aan de Academie De Werker. De tekenlessen hebben plaats in de dependance in Beilen. In drie lessen biedt Eric Bos een kennismaking met de geheimen van de tekentechniek en de vele mogelijkheden die dat biedt. Ook studenten die ‘vrij’ werken kunnen veel profijt hebben van het ontwikkelen van een fijnere motoriek en van een beter inzicht in grijswaarden, toonwaarden en andere basiselementen.

Eric Bos deed zijn opleiding aan de Academie Minerva in Groningen en was docent aan de Klassieke Academie. Op dit moment geeft hij ook lessen Kunstbeschouwing aan Onderneming Op Kunstgebied, die hij samen met zijn partner Liesbeth Honders runt.

Aanmelden kan via www.academiedewerker.nl
www.ondernemingopkunstgebied.nl

Over Eric Bos

Eric Bos Eric Bos (Den Haag - 1942) is beeldend kunstenaar,schrijver, docent en journalist. Schrijft essays, romans en non-fictie. Woont in Groningen.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /srv/users/serverpilot/apps/visualia/public/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *