Saskia Dingelstad op kunstroute in en om Coevorden

Saskia Dingelstad

Schilderij van Saskia Dingelstad in Coevorden.

Coevorden (28 februari) – In het weekend van zaterdag 8 en zondag 9 maart worden in en om Coevorden de 5de Open Atelierdagen gehouden waarbij ruim dertig kunstenaars hun deuren openstellen voor het publiek. Eén van de deelnemende kunstenaars is Saskia Dingelstad in Dalen. Zij studeerde aan de Klassieke Academie in Groningen en maakt schilderijen in een, volgens www.drentwatchers.nl, ‘unieke stijl’.

Tijdens de Open Atelierdagen kan het publiek goedkoop aan een echte Saskia Dingelstad komen. De kunstenares dook in haar depot met werk uit haar studieperiode. Sommige werken zijn mooi ingelijst, ander werk zit in mappen. De schetsen en schilderijen worden gepresenteerd in haar atelier en – tijdelijk daarvoor ingericht – in de woonkamer.
Ook recent werk is te zien. Op beide dagen van 11.00 en 17.00 uur. Op www.oad-drenthe.nl is alle informatie te vinden, ook over de andere deelnemers aan de kunstroute.

Over Eric Bos

Eric Bos Eric Bos (Den Haag - 1942) is beeldend kunstenaar,schrijver, docent en journalist. Schrijft essays, romans en non-fictie. Woont in Groningen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *