Vier Groningse schrijvers lezen voor uit eigen werk bij Polare

Groningen (9 oktober) – De Groninger Week bij boekhandel Polare aan de Guldenstraat in Groningen organiseert op 26 oktober van 15.00 tot 16.00 uur een ontmoeting met vier schrijvers over hun nieuwste boeken. Het gaat daarbij om Meindert Talma (‘Kelderkoorts’), Ronald Ohlsen (‘Het geheugen van Herman Blauw’), Bill Mensema (‘Rock 7’) en Eric Bos (‘Tafeldans’). Zij lezen o.a. voor uit eigen werk. Presentator is Rosa Timmer, schrijfster en columniste van het Dagblad van het Noorden. Muziek wordt verzorgd door Irene Wiersema van Dame Flux.

Over Eric Bos

Eric Bos Eric Bos (Den Haag - 1942) is beeldend kunstenaar,schrijver, docent en journalist. Schrijft essays, romans en non-fictie. Woont in Groningen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *