Kunst- en Antiekbeurs ART2014 voortaan in Breda

Breda (7 oktober) – ART2014 verhuist na vier edities in Utrecht naar Breda. Vandaag zijn de plannen voor de beurs, die plaatsvindt van 6 tot en met 13 april 2014, in aanwezigheid van de burgemeester en wethouder gepresenteerd op een persconferentie in het stadhuis van Breda.

De Gemeente Breda is zeer enthousiast over de terugkeer van een grote kunst- en antiekbeurs naar de stad, waar van 1977 tot en met 1999 ook een kunst- en antiekbeurs werd gehouden. Locatie voor de beurs wordt het Chasséveld, in het centrum van Breda, de plaats waar zich voorheen het Turfschip bevond.

Speciaal voor ART2014 wordt op het Chasséveld een groot paviljoen gebouwd van 80 x 85 m2. De inrichting van het paviljoen moet de bezoeker de indruk geven in een kunsthal van formaat rond te wandelen. Aan de hal wordt tevens een restaurant gebouwd waar op hoog niveau gelunched en gedineerd kan worden.

Het publiek kan rekenen op binnen- en buitenlandse handelaren in oude- en klassiek moderne kunst en hedendaagse galerieën, handelaren in algemeen antiek en specialisten op het gebied van onder meer Aziatica, Art Deco, zilver, juwelen, klokken, tapijten, etcetera.

Over Eric Bos

Eric Bos Eric Bos (Den Haag - 1942) is beeldend kunstenaar,schrijver, docent en journalist. Schrijft essays, romans en non-fictie. Woont in Groningen.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /srv/users/serverpilot/apps/visualia/public/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *