Dichter Jean Pierre Rawie zit model voor alumni Klassieke Academie

Groningen (8 mei) – De bekende Groningse dichter Jean Pierre Rawie zit op 30 juni model voor een groepje kersverse alumni van de opleiding  aan de Klassieke Academie voor beeldende kunst in Groningen. De demonstratie portretschilderen maakt deel uit van de eindexamenpresentatie van de Klassieke Academie Schilderen in het gebouw van Kunstlievend Genootschap Pictura in Groningen. De nieuwe alumni gaan publiekelijk aan de slag in de Bestuurskamer van Pictura van 14.30 tot 16.30 uur.

Jean PierreJean Pierre Rawie
Foto: Harry Cock

 

 

 

Over Eric Bos

Eric Bos Eric Bos (Den Haag - 1942) is beeldend kunstenaar,schrijver, docent en journalist. Schrijft essays, romans en non-fictie. Woont in Groningen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *