Luxe uitgave over 10 jaar beeldend werk van Hans Boer

Groningen (4 november) – Uitgeverij Philip Elchers in Groningen brengt begin januari 2013 een boek uit met een overzicht van het beeldend werk van Hans Boer over de afgelopen tien jaar. De teksten zijn van Koos van Duinen (oud-museum directeur Kruithuis, Den Bosch, waar het werk van Hans Boer in 1980 werd getoond), Janet Meester (collega kunstenaar) en Dieuwertje Dekkers (koper van een van zijn schilderijen). Zij beschrijven het  werk vanuit drie verschillende invalshoeken.  Han Steenbruggen (directeur Museum Belvédère te Heerenveen) schrijft een voorwoord.

25 boeken worden in een luxe editie uitgegeven. De luxe editie bevat een gesigneerd boek met een unieke tekening van 17 x 21 cm. Het geheel is verpakt in een kistje van berkenhout. De prijs is € 250,-.
De 25 tekeningen kunnen vanaf nu worden bekeken op de site van Uitgeverij Philip Elchers, www.philipelchers.nl

De tentoonstelling ’25 + 1,  25 jaar Philip Elchers boeken’ en ‘Hans Boer, 10 jaar beeldend werk’ is van 6 januari t/m 17 februari 2013 te zien in Pictura, Groningen. Opening en presentatie van het boek zijn op zondag 6 januari, 16.00 uur.

Over Eric Bos

Eric Bos Eric Bos (Den Haag - 1942) is beeldend kunstenaar,schrijver, docent en journalist. Schrijft essays, romans en non-fictie. Woont in Groningen.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /srv/users/serverpilot/apps/visualia/public/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *