Schilderen als Rembrandt in het Rembrandthuis

Amsterdam (3 juni) – In het kader van de Vrije Academie in Amsterdam, wordt in de maanden juni en juli een workshop georganiseerd waarin onder supervisie van een professionele kunstdocent in het Amsterdamse Rembrandthuis een stilleven geschilderd kan worden zoals Rembrandt en tijdgenoten dat deden. Het is geen schildercursus, maar een kennismaking met zeventiende-eeuwse technieken en materialen. Na de workshop volgt een rondleiding door het Rembrandthuis. De kosten zijn 59,50, inclusief materialen en rondleiding. Tijd: 13.00-16.00 uur.
Datumrooster en opgave via www.vrijeacademie.nl

Over Eric Bos

Eric Bos Eric Bos (Den Haag - 1942) is beeldend kunstenaar,schrijver, docent en journalist. Schrijft essays, romans en non-fictie. Woont in Groningen.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /srv/users/serverpilot/apps/visualia/public/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

2 reacties op Schilderen als Rembrandt in het Rembrandthuis

15 juli 2012 om 19:27
Mirjam Dijkstal

Letterlijk alleen een kennismaking. In sneltreintempo werd het e.e.a. verteld en dan zo snel mogelijk aan de gang. Voor iemand die nooit heeft geschilderd een rare ervaring. Alles is nieuw. Wellich geen goed idee voor beginners!
De rondleiding was een tegenvaller. Er zijn slechts 3 schilderijen bekeken in twee zalen. Jammer.
Al met al best aardig, maar ik had er meer van verwacht.
Een half afgemaakt schilderij van je eigen hand gaat mee naar huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *