O-O-K begint met schilderlessen en colleges kunstbeschouwing

 

ook interieur 3                                      Het lesatelier in Onderneming Op Kunstgebied

Groningen (26 juli) – Onderneming Op Kunstgebied (O-O-K) is begonnen met het geven van schilderlessen en colleges kunstbeschouwing. Een en ander heeft plaats in het O-O-K pand langs het bedrijventerrein Eemspoort in Groningen. O-O-K behoort tot de groep dienstverlenende bedrijven in dit gebied.
Ondernemers Liesbeth Honders en Eric Bos zijn beide kunstenaar en hebben hun atelier in het O-O-K pand. Op de begane grond hebben zij een ruimte waarin door gerenommeerde kunstenaars tekenlessen en schilderlessen worden gegeven. Docenten zijn de inmiddels landelijk bekende Svetlana Tartakovska met portretschilderen, de getalenteerde jonge kunstenaar Milan Smidt met porttrettekenen en de zeer ervaren Liesbeth Honders met olieverfschilderen. Het kleinschalige karakter, er kunnen maximaal acht deelnemers per les geplaatst worden, garandeert een optimale begeleiding. De lescycli zijn kort en van een hoog niveau.
Kunstjournalist, publicist en schilder Eric Bos geeft bij O-O-K een cyclus kunstbeschouwing. Voor alle informatie over lessen, docenten, prijzen, voorwaarden en mogelijkheden zie www.ondernemingopkunstgebied.nl

 

Over Eric Bos

Eric Bos Eric Bos (Den Haag - 1942) is beeldend kunstenaar,schrijver, docent en journalist. Schrijft essays, romans en non-fictie. Woont in Groningen.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /srv/users/serverpilot/apps/visualia/public/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *