Eric Bos gastcurator bij de Gasunie

Gasunie-kunstenaars 18 april 2014 - klein

De exposerende alumni in het gebouw van de Gasunie. V.l.n.r. Anna Rijkens, Svetlana Tartakovska, Keimpe van der Kooi, Lysanne Visser, Martin Huitsing, Jantien de Boer, Antonia Rehnen en Frieda de Witte. Foto: Eric Bos

Groningen (1 juni) – Eric Bos is door de Gasunie uitgenodigd een tentoonstelling samen te stellen. Hij koos voor een presentatie van alumni van de twee kunstacademies in Groningen, de ABK Minerva en de Klassieke Academie voor beeldende kunsten. Van elke academie werden vier alumni uitgekozen.

De tentoonstelling is eenmalig te bezoeken tijdens de opening op zondag 15 juni, aanvang 15.00 uur. Eric Bos houdt dan tevens een inleiding op de tentoonstelling.

De exposanten zijn Minerva-alumni Antonia Rehnen, Anna Rijkens, Lysanne Visser en Klassieke Academie-alumni Jantien de Boer, Marten Huitsing, Keimpe van der Kooi en Svetlana Tartakovska.

De tentoonstelling duurt tot 25 juli.  Toegang voor groepjes bezoekers na de openingsdag is mogelijk op aanvraag.

 

Over Eric Bos

Eric Bos Eric Bos (Den Haag - 1942) is beeldend kunstenaar,schrijver, docent en journalist. Schrijft essays, romans en non-fictie. Woont in Groningen.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /srv/users/serverpilot/apps/visualia/public/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *