De vraag ‘Wat is kunst?’ krijgt een antwoord in Beetsterzwaag

nachtwacht

Rembrandt van Rhijn: De Nachtwacht (1642).

Beetsterzwaag (23 mei) – Is De Nachtwacht van Rembrandt kunst? Wie durft daar nee op te zeggen? Maar wat is kunst? Dat is de vaak gestelde vraag waar maar nooit een antwoord op komt. Eric Bos, docent Kunstbeschouwing op de Klassieke Academie, beeldend kunstenaar en journalist, doet een poging binnen een uur een antwoord te vinden. Dat gebeurt op dinsdagavond 27 mei in de Dorpskerk van Beetsterzwaag, Hoofdstraat 15, aanvang 20.00 uur. Entree 5 euro.

Over Eric Bos

Eric Bos Eric Bos (Den Haag - 1942) is beeldend kunstenaar,schrijver, docent en journalist. Schrijft essays, romans en non-fictie. Woont in Groningen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *